Нов Завет

1 Солунјаните 2:15 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

од оние што Го убија Господ Исус, што ги убиваа пророците, од оние што и нас жестоко не прогонуваа. Тие не Му се по волја на Бог. Непријателски се расположени спрема целото човештво.

Прочитајте целосна глава 1 Солунјаните 2

Преглед 1 Солунјаните 2:15 во контекст