Нов Завет

1 Петар 3:4 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Треба да зрачите со внатрешна убавина, со кроток и тивок дух, со нераспадлив накит, со она што е скапоцено пред Бог.

Прочитајте целосна глава 1 Петар 3

Преглед 1 Петар 3:4 во контекст