Нов Завет

1 Коринтјаните 6:20 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Откупени сте со скапа откупнина! Затоа, користете ги вашите тела со нужната почит спрема Бог.

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 6

Преглед 1 Коринтјаните 6:20 во контекст