Нов Завет

1 Коринтјаните 15:28 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Кога се ќе биде под власта на Божјиот Син, тогаш Самиот Тој ќе Му се потчини на Бог, Кој претходно Нему Му потчини се. Така Бог целосно ќе владее над се.

Прочитајте целосна глава 1 Коринтјаните 15

Преглед 1 Коринтјаните 15:28 во контекст