Нов Завет

1 Јован 3:19 Динамичен превод на Новиот завет на македонски јазик (MNT)

Така ќе знаеме дека сме на страната на вистината, и ќе ја имаме неопходната увереност кога ќе застанеме пред Бог.

Прочитајте целосна глава 1 Јован 3

Преглед 1 Јован 3:19 во контекст