Стар Завет

Нов Завет

П.надпесн. 1:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Те споредувам со коњите во фараоновите коли, моја возљубена.

Прочитајте целосна глава П.надпесн. 1

Преглед П.надпесн. 1:9 во контекст