Стар Завет

Нов Завет

П.надпесн. 1:8 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ако не го знаеш тоа, о, најпрекрасна меѓу жените, излези и следи ги трагите на стадата, и паси ги твоите јариња околу пастирските шатори.

Прочитајте целосна глава П.надпесн. 1

Преглед П.надпесн. 1:8 во контекст