Стар Завет

Нов Завет

П.надпесн. 1:2 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Бакни ме со бакнеж на својата уста, твојата љубов е послатка од вино.

Прочитајте целосна глава П.надпесн. 1

Преглед П.надпесн. 1:2 во контекст