Стар Завет

Нов Завет

П.надпесн. 1:3 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Мирис на најдобрите мириси, твоето име е разлеано масло, затоа те љубат девиците.

Прочитајте целосна глава П.надпесн. 1

Преглед П.надпесн. 1:3 во контекст