Стар Завет

Нов Завет

Наум 3:9 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Нејзина сила беше Етиопија, и Египет; немаше граници. Фут и Ливија и беа помошници.

Прочитајте целосна глава Наум 3

Преглед Наум 3:9 во контекст