Стар Завет

Нов Завет

Наум 3:8 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зар не си подобра од Амоновата Теба, која лежеше меѓу водите на Нил, со води опкружена, морето беше нејзин пред ѕид водите беа нејзин ѕид?

Прочитајте целосна глава Наум 3

Преглед Наум 3:8 во контекст