Стар Завет

Нов Завет

Наум 3:10 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Но сепак заробена, таа отиде во ропство; и нејзините младенци беа здробени по сите раскрсници; за нејзините угледни луѓе фрлаа жрепка, сите нејзини големци оковани се во вериги.

Прочитајте целосна глава Наум 3

Преглед Наум 3:10 во контекст