Стар Завет

Нов Завет

Наум 3:13 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Ете, твојот народ среде тебе се како жени, портите на твојата земја ќе бидат ширум отворени пред непријателите твои, огнот ги изгоре твоите резиња.

Прочитајте целосна глава Наум 3

Преглед Наум 3:13 во контекст