Стар Завет

Нов Завет

Наум 3:14 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Нацрпи си вода за опсадата, зацврсти ги своите утврди, влези во калта, гази ја глината, земи калап за плитар.

Прочитајте целосна глава Наум 3

Преглед Наум 3:14 во контекст