Стар Завет

Нов Завет

Наум 3:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Сите твои тврдини се како смоквите со рани зрели плодови; ако се стресат, тогаш паѓаат во устата на оној, кој сака да ги јаде.

Прочитајте целосна глава Наум 3

Преглед Наум 3:12 во контекст