Стар Завет

Нов Завет

Авдија 1:19 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Негевските жители ќе ја наследат Исавовата гора, а рамнините, Филистејската земја; ќе ги наследат Ефремовиот крај и Самарискиот крај, а Венијамин ќе го наследи Галад.

Прочитајте целосна глава Авдија 1

Преглед Авдија 1:19 во контекст