Стар Завет

Нов Завет

Авдија 1:20 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И некогаш заточената војска на Израелевите синови ќе го наследи Ханаан сè до Сарепта; ерусалимските заробеници што се во Сефарад ќе ги наследат негевските градови.

Прочитајте целосна глава Авдија 1

Преглед Авдија 1:20 во контекст