Стар Завет

Нов Завет

Римјаните 5:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

а надежта пак не разочарува, зашто Божјата љубов е излеана во нашите срца преку Светиот Дух, Кој ни е даден.

Прочитајте целосна глава Римјаните 5

Преглед Римјаните 5:5 во контекст