Стар Завет

Нов Завет

Римјаните 5:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зашто, додека уште бевме слаби, Христос умре во определено време за безбожниците.

Прочитајте целосна глава Римјаните 5

Преглед Римјаните 5:6 во контекст