Стар Завет

Нов Завет

Евреите 11:11 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Преку вера и самата Сара доби сила да зачне, во напредната возраст откако Го сметаше за верен Оној, Кој и беше ветил.

Прочитајте целосна глава Евреите 11

Преглед Евреите 11:11 во контекст