Стар Завет

Нов Завет

Евреите 11:12 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Затоа од еден и тоа речиси мртов, се намножи многу народ „како небесните ѕвезди и како песокта на морскиот брег, што не може да се изброи.”

Прочитајте целосна глава Евреите 11

Преглед Евреите 11:12 во контекст