Стар Завет

Нов Завет

2 Тимотеј 4:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Зашто јас веќе сум излеан како жртва налевница, и времето на моето заминување настапи.

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 4

Преглед 2 Тимотеј 4:6 во контекст