Стар Завет

Нов Завет

2 Тимотеј 4:7 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

Извојував добра борба, го завршив трчањето, ја запазив верата.

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 4

Преглед 2 Тимотеј 4:7 во контекст