Стар Завет

Нов Завет

2 Тимотеј 4:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А ти биди трезвен во сè, трпи го страдањето, врши ја работата на евангелист, исполнувај ја својата служба до крај.

Прочитајте целосна глава 2 Тимотеј 4

Преглед 2 Тимотеј 4:5 во контекст