Стар Завет

Нов Завет

2 Јован 1:6 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А љубов е ова: да одиме според Неговите заповеди. Тоа е заповедта, како што чувте од почетокот, во која треба да одите.

Прочитајте целосна глава 2 Јован 1

Преглед 2 Јован 1:6 во контекст