Стар Завет

Нов Завет

2 Јован 1:5 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

И сега те молам, госпоѓо, - не како да ти пишувам нова заповед, туку онаа што ја имавме од почеток: да се љубиме еден друг.

Прочитајте целосна глава 2 Јован 1

Преглед 2 Јован 1:5 во контекст