Стар Завет

Нов Завет

1 Солунците 5:7 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

зашто оние кои спијат, спијат ноќе и кои се опиваат, ноќе се опиваат.

Прочитајте целосна глава 1 Солунците 5

Преглед 1 Солунците 5:7 во контекст