Стар Завет

Нов Завет

1 Солунците 5:8 БИБЛИЈА (Свето Писмо): Стариот и Новиот Завет (MKB)

А ние, кои му припаѓаме на денот, да бидеме трезвени, да се облечеме во оклоп на вера и љубов, и со надежта на спасение како кацига,

Прочитајте целосна глава 1 Солунците 5

Преглед 1 Солунците 5:8 во контекст