Dhjata e Re

Zbulesa 8:7 Së Bashku (ALNT)

I ra trumbetës engjëlli i parë. Atëherë shpërtheu breshër e zjarr përzier me gjak dhe u lëshua mbi tokë. Një e treta e tokës u dogj bashkë me një të tretën e pemëve dhe me gjithë barin e gjelbër.

Lexoni kapitullin e plotë Zbulesa 8

Shiko Zbulesa 8:7 në kontekstin