Dhjata e Re

Marku 9:27 Së Bashku (ALNT)

Por Jezui e mori për dore dhe e ngriti. Atëherë djali u ngrit në këmbë.

Lexoni kapitullin e plotë Marku 9

Shiko Marku 9:27 në kontekstin