Dhjata e Re

Marku 14:7 Së Bashku (ALNT)

Të varfrit i keni gjithmonë me ju dhe mund t’u bëni mirë kur të doni, por mua nuk më keni gjithmonë.

Lexoni kapitullin e plotë Marku 14

Shiko Marku 14:7 në kontekstin