Dhjata e Re

Luka 23:28 Së Bashku (ALNT)

por Jezui u kthye drejt tyre dhe u tha:«Bija të Jerusalemit, mos qani për mua, por qani për veten dhe për fëmijët tuaj.

Lexoni kapitullin e plotë Luka 23

Shiko Luka 23:28 në kontekstin