Dhjata e Re

Gjoni 10:14 Së Bashku (ALNT)

Unë jam bariu i mirë. Unë i njoh delet e mia dhe ato më njohin mua,

Lexoni kapitullin e plotë Gjoni 10

Shiko Gjoni 10:14 në kontekstin