Dhjata e Re

2 Korintasve 13:9 Së Bashku (ALNT)

Ne gëzohemi kur ne jemi të dobët e ju jeni të fortë dhe lutemi që ju të përsoseni.

Lexoni kapitullin e plotë 2 Korintasve 13

Shiko 2 Korintasve 13:9 në kontekstin