Dhjata e Re

2 Korintasve 13:10 Së Bashku (ALNT)

Këto gjëra po i shkruaj ndërsa jam larg, që, kur të vij, të mos më duhet të jem i rreptë dhe pushtetin që më ka dhënë Zoti ta përdor për të ndërtuar e jo për të shkatërruar.

Lexoni kapitullin e plotë 2 Korintasve 13

Shiko 2 Korintasve 13:10 në kontekstin