Dhjata e Re

2 Gjonit 1:10 Së Bashku (ALNT)

Nëse dikush vjen te ju dhe nuk sjell këtë mësim, mos e pranoni në shtëpi dhe mos e përshëndetni.

Lexoni kapitullin e plotë 2 Gjonit 1

Shiko 2 Gjonit 1:10 në kontekstin