Dhjata e Re

1 Timoteut 1:12 Së Bashku (ALNT)

I jam mirënjohës Krishtit Jezu, Zotit tonë, që më dha fuqi, sepse më çmoi besnik dhe më vuri në shërbim të tij,

Lexoni kapitullin e plotë 1 Timoteut 1

Shiko 1 Timoteut 1:12 në kontekstin