Dhjata e Re

1 Selanikasve 5:5 Së Bashku (ALNT)

ju të gjithë jeni bij të dritës dhe bij të ditës. Ne nuk jemi as të natës, as të errësirës.

Lexoni kapitullin e plotë 1 Selanikasve 5

Shiko 1 Selanikasve 5:5 në kontekstin