Dhjata e Re

1 Pjetrit 5:4 Së Bashku (ALNT)

dhe kur të shfaqet Kryebariu do të merrni kurorën e lavdisë që nuk vyshket.

Lexoni kapitullin e plotë 1 Pjetrit 5

Shiko 1 Pjetrit 5:4 në kontekstin