Dhjata e Re

1 Pjetrit 4:4 Së Bashku (ALNT)

Tani atyre u duket çudi që ju nuk rendni më me ta në të njëjtin lumë poshtërsish dhe prandaj ju fyejnë.

Lexoni kapitullin e plotë 1 Pjetrit 4

Shiko 1 Pjetrit 4:4 në kontekstin