Dhjata e Re

1 Pjetrit 4:19 Së Bashku (ALNT)

Ata që vuajnë sipas vullnetit të Perëndisë, le të bëjnë të mirën dhe le t’ia besojnë plotësisht shpirtin Krijuesit besnik.

Lexoni kapitullin e plotë 1 Pjetrit 4

Shiko 1 Pjetrit 4:19 në kontekstin