Dhjata e Re

1 Gjonit 2:21 Së Bashku (ALNT)

Nuk ju shkrova ngaqë nuk e njihni të vërtetën, por sepse e njihni dhe e dini se asnjë gënjeshtër nuk vjen nga e vërteta.

Lexoni kapitullin e plotë 1 Gjonit 2

Shiko 1 Gjonit 2:21 në kontekstin