Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Zanafilla 22:11 Bibla Shqip (ALBB)

Por Engjëlli i Zotit thirri nga qielli dhe i tha: "Abraham, Abraham!". Ai u përgjigj: "Ja ku jam".

Lexoni kapitullin e plotë Zanafilla 22

Shiko Zanafilla 22:11 në kontekstin