Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Gjyqtarët 6:9 Bibla Shqip (ALBB)

ju çlirova nga dora e egjiptasve dhe nga dora e të gjithë atyre që ju shtypnin; i dëbova para jush dhe ju dhashë vendin e tyre,

Lexoni kapitullin e plotë Gjyqtarët 6

Shiko Gjyqtarët 6:9 në kontekstin