Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Ezekieli 39:9 Bibla Shqip (ALBB)

Atëherë banorët e qyteteve të Izraelit do të dalin, do t'i vënë zjarrin dhe do të djegin armët, mburojat e mëdha dhe të vogla, topuzët dhe ushtat dhe me to do të bëjnë zjarr shtatë vjet.

Lexoni kapitullin e plotë Ezekieli 39

Shiko Ezekieli 39:9 në kontekstin