Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Danieli 12:5 Bibla Shqip (ALBB)

Pastaj unë, Danieli, shikova, dhe ja, dy të tjerë më këmbë, njeri mbi këtë breg të lumit, dhe tjetri mbi bregun tjetër të lumit.

Lexoni kapitullin e plotë Danieli 12

Shiko Danieli 12:5 në kontekstin