Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Danieli 12:13 Bibla Shqip (ALBB)

Por ti shko drejt mbarimit tënd; do të prehesh dhe pastaj do të ngrihesh përsëri për të marrë pjesën tënde të trashëgimisë në mbarim të ditëve".

Lexoni kapitullin e plotë Danieli 12

Shiko Danieli 12:13 në kontekstin