Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Danieli 12:12 Bibla Shqip (ALBB)

Lum ai që pret dhe arrin në njëmijë e treqind e tridhjetë e pesë ditë.

Lexoni kapitullin e plotë Danieli 12

Shiko Danieli 12:12 në kontekstin