Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Zbulesa 17:7 Bibla Shqip (ALBB)

Dhe engjëlli më tha: ''Përse çuditesh? Unë do të të tregoj misterin e gruas dhe të bishës që e mban atë, e cila ka shtatë krerë dhe dhjetë brirë.

Lexoni kapitullin e plotë Zbulesa 17

Shiko Zbulesa 17:7 në kontekstin