Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 27:38 Bibla Shqip (ALBB)

Dhe mbasi hëngrën sa u ngopën, e lehtësuan anijen duke hedhur grurin në det.

Lexoni kapitullin e plotë Veprat e Apostujve 27

Shiko Veprat e Apostujve 27:38 në kontekstin